У дома> Новини> Анодизиращият процес на алуминиев профил

Анодизиращият процес на алуминиев профил

August 29, 2024
Алуминиевите профили, анодизиращи производствената линия, включва серия от химични реакционни процеси. За да постигнем желаните изисквания за външен вид и производителност на алуминиевата сплав и да намалим дефектите в алуминиевия анодизация на филма, трябва да обърнем внимание на процеса и параметрите на алуминиевия екструдиращ профил, включително състава и концентрацията на разтвора, температурата и времето , Състав и съдържание на примеси и т.н.
Moreover, we must also focus on the pre-treatment and post-treatment processes of the aluminum anodizing process, which include mechanical or chemical polishing before anodizing, and electrolytic coloring or dyeing after anodizing.After anodizing treatment, the surface decorativeness and durability of the Алуминиевият профил ще бъде подобрен. Повърхностният външен вид на промишления алуминиев профил също предлага повече възможности за избор.
aluminium profile

Свържете се с нас

Author:

Ms. Shally

Phone/WhatsApp:

+8618566099321

Популярни продукти
You may also like
Related Categories

Изпратете имейл до този доставчик

Предмет:
електронна поща:
съобщение:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам